fbpx

je vastgoed virtueel.

3D-Tour Van Uw Woning.

Ontdek de revolutie in vastgoedverkoop met onze 3D-tours! Met dezelfde professionele kwaliteit die makelaars bieden, kunt u nu uw woning verkopen zonder de hoge kosten van een immokantoor. Geef potentiële kopers een meeslepende ervaring, verhoog de interesse in uw woning en verkoop sneller dan ooit tevoren. Ontdek vandaag nog hoe onze 3D-tours uw verkoopproces transformeren!

Realistische Beleving

Laat potentiële kopers uw woning verkennen alsof ze er echt zijn, waardoor ze een beter idee krijgen van de ruimte, indeling en sfeer.

Kosten Besparend

Wij bieden een kosteneffectieve oplossing waarmee u uw woning kunt verkopen zonder de hoge kosten van een traditioneel makelaarskantoor.

Tijdsbesparing

Verminder de noodzaak van fysieke bezichtigingen door potentiële kopers een uitgebreide digitale rondleiding te bieden, waardoor u uw tijd efficiënter kunt besteden aan serieuze kopers.

Hoe Gaan Wij Te Werk?

Boek een afspraak

Wij maken we het makkelijk voor u. Klik op de ‘boek nu’ knop onderaan de pagina en plan een dag(en) en tijd die voor u werkt. Duid ook aan welke extra optie’s u wilt. Zit je met vragen, ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

3D-scan

Wij komen tot bij u op het afgesproken tijdstip.
Onze experts zorgen ervoor dat elk hoekje en detail perfect wordt vastgelegd. Met hun expertise en oog voor detail, brengen ze jouw woning tot leven.

Aanmaken

Nadat alle scans genomen zijn gaan we alle punten samenvoegen en maken we 1 gehele 3D-Tour. Ook verwerken we hier de opties die de klant gekozen heeft. We verzamelen alle informatie en fotomateriaal zodat we 1 geheel kunnen afleveren.

Oplevering

Je krijgt een persoonlijke webpagina. Hier vind je niet alleen de verbluffende 3D-tour van jouw woning, maar ook alle andere informatie die je hebt verstrekt. Van de mooiste foto’s tot details over de woning, je hebt alles bij de hand om je woning te delen met vrienden, familie en potentiële kopers, allemaal op één handige plek.

Prijzen

Opp <100m²

Inclusief
– 3D-tour van jouw woning
– Persoonlijke webpagina
– Premium service

Exclusief
– Extra’s
– Verplaatsings kosten

€170

+€5/maand

Opp 100m² – 250m²

Inclusief
– 3D-tour van jouw woning
– Persoonlijke webpagina
– Premium service

Exclusief
– Extra’s
– Verplaatsings kosten

€255

+€5/maand

Opp 250m² – 400m²

Inclusief
– 3D-tour van jouw woning
– Persoonlijke webpagina
– Premium service

Exclusief
– Extra’s
– Verplaatsings kosten

€380

+€5/maand

Extra’s

Grondplan

Een plattegrond toevoegen aan je 3D-tour biedt extra context en helpt potentiële kopers of huurders om de lay-out van de ruimte beter te begrijpen. Dit kan hen helpen bij het visualiseren van de ruimte en het nemen van weloverwogen beslissingen.

<100m² +€65
100m²-250m² +€85
250m²-400m² +€99

Virtuele tour door Websolutions Janssens

virtule tour

Met een virtuele tour krijg je een geautomatiseerde rondleding in .mp4 formaat. Deze staat los van onze server en kan je rechtstreeks posten op je gekozen socials.

<100m² +€50
100m²-250m² +€75
250m²-400m² +€99

Minimap in 3D-tour van Websolutions Janssens

minimap

Dit verbetert de gebruiksvriendelijkheid van de tour en zorgt ervoor dat bezoekers snel en efficiënt kunnen navigeren. Bovendien geeft het een overzichtelijk beeld van de indeling van de woning, wat helpt bij het visualiseren van de ruimte.

<100m² +€65
100m²-250m² +€65
250m²-400m² +€65

tags in 3D-Tour van Websolutions Janssens

tags

Tags in uw 3D tour bieden een interactieve ervaring, waarbij belangrijke kenmerken of details van de woning worden gemarkeerd. Potentiële kopers kunnen eenvoudig op de tags klikken om specifieke informatie te ontdekken.

<100m² +€35
100m²-250m² +€45
250m²-400m² +€55

Boek Jouw 3D-Tour Shoot

Hoe Groot Is Jouw Woning?

Wil Je Extra Opties?

Welke Dag(en) Heeft Uw Voorkeur Dat De Fotograaf Langskomt?

Welk Tijdstip Heeft Uw Voorkeur?

11 + 3 =

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang duurt het voordat de 3D-tour gereed is?

Na de fotoshoot en het vastleggen van de 3D-beelden, streven we ernaar om de tour binnen 24-48 uur gereed te hebben. Dit is inclusief uw persoonlijke webpagina. U ontvangt een link die verwijst naar uw persoonlijke webpagina waarop de 3D-tour en al uw aangeleverde foto’s en informatie die u verstrekt heeft zodra deze beschikbaar is.

Hoe kan ik een 3D-tour boeken?

Het proces voor het boeken van een 3D-tour is eenvoudig. Vul ons online formulier in met de nodige informatie over uw woning en uw contactgegevens. We zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te plannen die past bij uw schema.

Moet ik aanwezig zijn tijdens de fotoshoot?

Nee, het is niet nodig dat u aanwezig bent tijdens de fotoshoot. Zolang we toegang hebben tot de woning volgens de verstrekte instructies, kunnen we de fotoshoot uitvoeren. Indien u toch thuis bent zal onze fotograaf u vragen de ruimte waar hij aan het scannen is te verlaten.

Moet ik de woning voorbereiden voordat de fotograaf arriveert?

Om de beste resultaten te garanderen, raden we aan om de woning voor te bereiden door deze netjes en opgeruimd te maken. Verwijder persoonlijke items en zorg ervoor dat de ruimtes goed verlicht zijn.

Zijn er extra kosten verbonden aan bepaalde functies zoals een plattegrond of een video?

Ja, we bieden verschillende aanvullende functies zoals plattegronden, video’s van virtuele rondleidingen. Deze zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Deze prijzen kan je vinden bij het boeken van uw 3D-tour. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare opties en prijzen.

Heb Je Nog Een Vraag?

Ik Heb Een Vraag Over

10 + 3 =