fbpx

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang duurt het om een website te ontwerpen en te ontwikkelen?

De tijdlijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken worden voltooid, terwijl complexere sites enkele maanden kunnen duren.

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten van een website zijn afhankelijk van uw budget en specifieke wensen. We maken op maat gemaakte websites die perfect passen bij uw behoeften. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte die aansluit bij uw eisen en budget.

Bieden jullie ook hostingdiensten aan?

We hosten de websites die we voor onze klanten bouwen om snelle en veilige prestaties te garanderen. Echter, we bieden geen losse hostingdiensten aan voor klanten die enkel op zoek zijn naar hosting voor hun eigen website en of app.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO (Search Engine Optimization) verbetert de organische vindbaarheid van uw website in zoekmachines, terwijl SEA (Search Engine Advertising) betaalde advertenties gebruikt om uw website bovenaan de zoekresultaten te plaatsen.

Bieden jullie SEO en SEA aan?

Ja, bij Websolutions Janssens bieden we zowel SEO (Search Engine Optimization) als SEA (Search Engine Advertising) aan. We helpen uw website hoger te scoren in organische zoekresultaten met onze SEO-diensten, en met SEA zorgen we ervoor dat uw advertenties zichtbaar zijn bij de juiste doelgroep, zodat u meer verkeer en conversies genereert.

Wat houdt social media management precies in?

Social media management omvat strategieontwikkeling, contentcreatie, planning, uitvoering, en monitoring van uw social media kanalen om uw online aanwezigheid te versterken en betrokkenheid te verhogen.

Hoe vaak plaatsen jullie updates op mijn social media?

De frequentie van updates wordt bepaald door de behoeften en doelen van uw bedrijf. We werken samen om een gepersonaliseerd plan op te stellen.

Kan ik zomaar langskomen voor een gesprek?

Helaas is het niet mogelijk om zomaar langs te komen. Bij Websolutions Janssens werken we uitsluitend op afspraak om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan elke klant. U kunt eenvoudig een afspraak maken hier, zodat we u de best mogelijke service kunnen bieden.